Αθλητισμός

Ξεκινά με όνειρα σήμερα και το Ρέθυμνο

Χωρίς τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους δύο διεθνείς Ολλανδούς (Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ) ξεκινά σήμερα στις 7μ.μ. η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδα καθώς είναι ο άμεσος συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη και θα απουσιάσει μέχρι να ολοκληρωθεί το… ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ.

Απόντες θα είναι και οι Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στη 12άδα της Εθνικής Ολλανδίας που θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ.

Έτσι, το παρών θα δώσουν οι Σταύρος Σχίζας, Μάριος Ματαλών, Μιχάλης Καμπερίδης Μάρκος Δουλγεράκης, Γιάννης Παναρετάκης, Γιάννης Πατάτας και  Ηλίας Θεοδωρίδης, οι οποίοι προπονούνται τις τελευταίες ημέρες στο Ρέθυμνο, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Γιάροσλαβ Κορόλεφ, Ντέρεκ Κουκ, Χάρης Γιαννόπουλος, Μάρκους Ρέλφορντ και Ράιαν Χάροου.

Την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο Σταύρος Μυκονιάτης μαζί με τον Χάρη Κουλουριώτη, ενώ την ευθύνη της εκγύμνασης θα έχει ο Χρήστο Μαραυγάκη και ο Νίκος Παπαβασιλείου.

Σχόλια