Αθλητισμός

Παράσχος: "Κατώτεροι του αναμενόμενου"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Πλατανιά αποκάλυψε, πάντως, ότι η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

"Καταρχήν, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε πολύ άνετα. Εμείς ήμαστε κατώτεροι του αναμενομένου. Ξαφνιάστηκα με την απόδοση της ομάδας μου γιατί είχαμε ένα καλό σερί φιλικών. Δεν περίμενα αυτή την απόδοση. Είχε καλή κυκλοφορία η ΑΕΚ, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην έκανε η ΑΕΚ τις ευκαιρίες εκτός του γκολ, αλλά μας ταλαιπώρησε.

Εμείς δεν είχαμε το κουράγιο και τη δύναμη να εκμεταλλευτούμε το λιγοστό χώρο που μας έδωσε η ΑΕΚ. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήταν καθοριστικό. Από εκεί και μετά παρατήσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα με προβλημάτισε η απόδοση της ομάδας μου και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Απέδειξε η ΑΕΚ ότι διαθέτει καλή ομάδα με πολλές λύσεις", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Ερωτηθείς αν έλειψαν παίκτες "κλειδιά", ο Γιώργος Παράσχος απάντησε: "Στο χώρο του κέντρου καλύψαμε τις ανάγκες μας. Πιστεύω ότι μας λείπει περισσότερο ο Τόρες. Ο παίκτης στην κορυφή να διεκδικεί και να σταματάει τη μπάλα. Επειδή όμως υπάρχει και ο Ράμος και ο Γιακουμάκης μπορούν να βοηθήσουν. Ψάχνουμε έναν μεσοεπιθετικό ακόμη".

Σχόλια