default-image

Ο ΟΦΗ νικητής στο τουρνουά του Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ νικητής στο τουρνουά του Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο τουρνουά που διοργάνωσε χθες Σάββατο ο Γιούχτας στις Αρχάνες.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν επικράτησε με 1-0 του Ερμή Ζωνιανών στο πρώτο 45λεπτο και με 2-0 του Γιούχτα στο δεύτερο και κατέκτησε την 1η θέση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιούχτας καθώς μετά το 1-1 με τον Ερμή, επικράτησε με 7-6  στα πέναλτι.

Ο ΟΦΗ είχε γενικά βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, ενώ μεγάλο κέρδος ήταν ο νεαρός Μπαμπής.

Δεν αγωνίστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ευσταθίου-Πατινιώτης, όπως και οι τραυματίες Τζέκος, Περογαμβράκης, Μαρτσάκης, Νικολόπουλος. Από εκεί και πέρα καθοριστική στη βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ ήταν η επιστροφή του Φαμπίνιο.

Το δυσάρεστο για τον Σεροπιάν είναι ότι τραυματίστηκε ο Κουσίδη (κάκωση στον τετρακέφαλο, περίπου μια εβδομάδα εκτός), μετά από σκληρό μαρκάρισμα από τον Τζανή στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά η εικόνα των φιλικών:

ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών 1-0

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ του Κοιλιάρα στο 43' σε μια φάση που ξεκίνησε απο τον Πέντσα, ο οποίος έσπασε τη μπάλα στον Καναβέτα, αυτός έβγαλε ωραία ασίστ στον Κοιλιάρα που με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Το φιλικό στιγματιστηκε απο το επεισόδιο του Τζανή με τον Φραγκουλάκη στο 26' μετά απο ένα σκληρό φάουλ του Τζανή στον Κουσίδη, ο οποίος υπέστη κάκωση στον τετρακέφαλο μετά απο γονατιά που δέχθηκε απο τον αμυντικο του Ερμή Ζωνιανών. Το παιχνίδι ήταν νευρικό και σκληρό, με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος και να έχει καλές στγμές με τον Μπολάκη στο 18' (σούτ απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ), στο 34' (κεφαλιά του προωθημένου Παπατζίκου απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ) και μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Φραγκουλάκη στο 41' να πλασάρει μόλις άουτ μόνος απο το σημείο του πέναλτι.

Ο Ερμής αυτή τη φορά δεν απείλησε τον ΟΦΗ, με εξαίρεση ένα σουτ του Δ. Πλουσή στο 16' που δεν βρήκε στόχο.

ΟΦΗ: Κασμερίδης,Πιθαρούλης,Μπολάκης,Παπατζίκος,Ραπτάκης,Πέντσας,Φαμπίνιο,Κουσίδης (λ.τ 28' Καναβέτας), Κοιλιάρας,Φραγκουλάκης,Γκούμας.

Ερμής Ζωνιανών: Kαρακούσης,Κορτσινίδης,Ρουμπάκης,Τζανής,Μπριλάκης,Σταθόγλου, Δ.Πλουσής,Μπεκατώρος,Σκουτέλης, Μπέρκης (23' Ταυλαδωράκης), Κατσικοκέρης.

Γιούχτας-ΟΦΗ 0-2

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Γιούχτα με 2-0. Στο 18' ο Φραγκουλάκης με πέναλτι μετά απο χέρι του Κωστάκη έκανε το 1-0. Και στο 29' ο Καναβέτας μετά απο ωραία σέντρα του Μπάμπη το 2-0

Γιούχτας: Δημαράκης (35' Καφούσης), Κονιδάκης, Κωστάκης (35' Χατζησεβαστός), Λουμπάκης Ν. (26' Λουμπάκης Σ.), Σεληνιωτάκης, Ρετζέπ, Κασσωτάκης,Λουλάκης (37' Φραγκιαδάκης), Λουλάκης (28' Καλαιτζάκης),Παχάκης, Τσαίνης.

ΟΦΗ: Kασμερίδης, Παπατζίκος (22' Χίζι), Ραπτάκης, Πιθαρούλης (13' Μπάμπης), Μπολάκης, Κοιλιάρας (39' Χατζάκης), Φαζός, Γκούμας, Φραγκουλάκης (35' Κομνηνός), Καναβέτας (30' Κοντογιάννης), Μαραθιανός.

Γιούχτας -Ερμής Ζωνιανών 1-1 (7-6 στα πέναλτι)

Ο Γιούχτας προηγήθηκε στο 10' με κεφαλιά του Λουλακάκη. Στο 25' ο Μπριλάκης ισοφάρισε για τον Ερμή Ζωνιανών. Στα πέναλτι ο Ανδρεαδάκης του Ερμή Ζωνιανών εστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λουλακάκης έγραψε το τελικό 7-6.

Γιούχτας: Δημαράκης (35' Καλικάκης), Κουκάκης, Κωστάκης, Λουμπάκης,Σεληνιωτάκης, Ρετζέπ, Κασσωτάκης,Λουλάκης (36' Καλαιτζάκης), Λουλακάκης,Παχάκης (36' Χατζησεβαστός), Τσαίνης.

Ερμής Ζωνιανών: Aνδρεαδάκης, Ρουμπάκης, Μποχώνης,Μπριλάκης,Ανυφαντάκης,Μπέρκης,Ταβλαδωράκης,Γεμιστός,Μανουσάκης,Μπαστάνης,

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Ερμής Ζωνιανών-Γιούχτας (1-1) 6-7 στα πέναλτι

ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών 1-0 (43' Κοιλιάρας)

Γιούχτας -ΟΦΗ 0-2 (18' Φραγκουλάκης πεν, 29' Καναβέτας).

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 6

Γιούχτας 3

Ερμής Ζωνιανών 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News