default-image

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για την καταγγελία

Ποδόσφαιρο
Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για την καταγγελία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδικάστηκε σήμερα στο CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA, η οποία αφορούσε την συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League 2015-16.

Την Δευτέρα (24/8) αναμένεται η τελική απόφαση, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα που σχημάτισαν οι "ερυθρόλευκοι" από την διαδικασία αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στο περιθώριο της εκδίκασης, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας (όπως προέκυπτε και από το μίτινγκ στις 23 Ιουλίου) ενώ οι άνθρωποι της UEFA τήρησαν σκληρή στάση με επιθετικές εκφράσεις απέναντι στους "πράσινους" για την καταγγελία.

Στο Λιμάνι είναι κατηγορηματικοί ότι οι αξιωματούχοι της UEFA ξεκαθάρισαν ότι δεν βρίσκουν το παραμικρό στοιχείο που εμπλέκει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή τον σύλλογο σε κάτι αξιόποινο, προσθέτοντας ότι δεν γίνεται τόσο σοβαρές υποθέσεις να στέκονται σε ερμηνεία φράσεων από τον οποιονδήποτε.

Για την ώρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να τοποθετηθούν επίσημα ή ανεπίσημα σχετικά με το οτιδήποτε αφορούσε την σημερινή εκδίκαση της καταγγελίας στο CAS ή όσα συνέβησαν στο περιθώριο αυτής.

Οι "πράσινοι" θα περιμένουν πιθανότατα την τελεσίδικη απόφαση του οργάνου την Δευτέρα (24/8) πριν πάρουν οποιαδήποτε θέση για το ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News