default-image

Παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα οι Ρουμπάκης και Σκούφος

Ποδόσφαιρο
Παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα οι Ρουμπάκης και Σκούφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλες δύο μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ενόψει της συμμετοχής του στη Γ' Εθνική. Για την ακρίβεια απέκτησε τους Θόδωρο Σκούφο και Γιάννη Ρομπάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θόδωρου Σκούφου και Γιάννη Ρομπάκη και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του σωματείου. Τα δύο νέα αποκτήματα είχαν υπάρξει κατά το παρελθόν συμπαίκτες στο Αθλόπολις και πλέον θα αγωνιστούν ξανά μαζί στον Κρουσώνα, σε επίπεδο Γ' Εθνικής.

Ο Θόδωρος Σκούφος μετά τα πρώτα του σπουδαία βήματα στο Αθλόπολις, όπου πανηγύρισε επιτυχίες και ανόδους, είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ αλλά και στον Εργοτέλη ενώ πέρυσι ήταν στον Γιούχτα, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Όσον αφορά τον Γιάννη Ρομπάκη, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΚ ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στο Αθλόπολις, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Πέρυσι με 31 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ όχι μόνο της Β2 ΕΠΣΗ αλλά όλων των τοπικών κατηγοριών, οδηγώντας το Αθλόπολις στην άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ευχαριστεί το Αθλόπολις και τη διοίκηση του κ. Μαυράκη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Στις φωτογραφίες τα δύο νέα αποκτήματα του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον προπονητή, Στέλιο Ανωγειανάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News