default-image

Από σύνολο να γίνει ομάδα…

Μπάσκετ
Από σύνολο να γίνει ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ έχει πλέον ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και τώρα ξεκινά το μοντάρισμα με πρωταρχικό ζητούμενο να φανεί όσο το δυνατό πιο συμπαγής και έτοιμη στο Ευρωμπάσκετ.

Σε αυτό θα βοηθήσουν τα σημαντικά φιλικά που έχει μπροστά ξεκινώντας από το αποψινό (21:15 ΕΡΤ2) κόντρα στην Τσεχία που θα φιλοξενηθείς την Ξάνθη.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα παραταχθεί πάνοπλη, με 14 παίκτες διαθέσιμους αφού ο Σπανούλης είναι ετοιμοπόλεμος μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον ποδοκνημική, ο Αγραβάνης ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον είχαν κρατήσει εκτός Πόλης, ενώ ο Σαρικόπουλος αποχαιρέτησε την Τετάρτη.

Ο αντίπαλος μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο, αλλά είναι αν μη τι άλλο υπολογίσιμος. Και πώς να είναι διαφορετικά, όταν διαθέτει παίκτες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, όπως οι Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα) και Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε), αλλά κι άλλους λιγότερο γνωστούς αλλά σίγουρα αξιόλογους όπως οι βετεράνοι Μπάρτον και Βελς (Νίμπουρκ), αλλά και οι νεότεροι Πούμπρλα (Ομπραντόιρο), Γέλινεκ (Ουσάκ) και Μπαλβίν (Σεβίλλη).

Το πανέμορφο κλειστό «Αμοιρίδης» θα είναι κατάμεστο από περίπου 5.000 θεατές, ενώ θα προηγηθεί ο αγώνας της Βοσνίας με τη Ρωσία, που συμμετέχουν επίσης στο τουρνουά και τις οποίες η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News