default-image

Ευχαριστίες της ΕΠΣΗ για την κλήρωση

Ποδόσφαιρο
Ευχαριστίες της ΕΠΣΗ για την κλήρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΗ με αφορμή τη διεξαγωγή των κληρώσεών της χθες στο «Φαιστός Palace» στη Μεσαρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κάτωθι:

1) Tον μέγα χορηγό και οικοδεσπότη της εκδήλωσης, το σωματείο του Α.Ο. Δόξας Γαλιάς και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Γιώργο Καμπουράκη και τη γενική γραμματέα κ. Ελένη Καμπουράκη για την άριστη φιλοξενία που επεφύλαξαν στους εκπροσώπους των σωματείων της ΕΠΣΗ και όλους τους προσκεκλημένους.

2) Τη διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου «Φαιστός Palace» για την φιλοξενία και τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

3) Το συγκρότημα του Μανόλη Κονταρού και των συνεργατών του για το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα και το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν.

4) Την εταιρεία «Τσαμπουράκης Service» και τον Νίκο Τσαμπουράκη.

5) Την εταιρεία «Ασφάλειες Κρήτης» και τον Γιάννη Λιονάκη, ο οποίος έκανε σημαντικές αναφορές για την ασφάλεια στους δρόμους και την οδηγική συμπεριφορά.

6) Τα κέντρα επαγγελματικής κατάστασης DP Studies και ipass-Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια και προσωπικά τον Δημήτρη Παπαματθαιάκη για την πολύτιμη βοήθειά του, την τεχνική υποστήριξη και τις γνώσεις του στην διενέργεια των κληρώσεων.

7) Την εταιρεία «Team Sports Center»

8) Το λογιστικό γραφείο Ιωάννη Κουτεντάκη στο Τυμπάκι.

9) Την κρεαταγορά «Κουτεντάκης» στο Τυμπάκι.

8) Το ξενοδοχείο «Καλυψώ» στα Μάταλα και τον Γιώργο Βοζικάκη.

10) Τα Super Market Χαλκιαδάκης

11) Τα Νερά Ζαρός

Η ΕΠΣΗ εύχεται σε όλα τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παρατηρητές, όλο το φίλαθλο κόσμο και όλους όσους ασχολούνται και στηρίζουν το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και καθένας να επιτύχει τους στόχους του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News