default-image

Τριπλό μεταγραφικό… χτύπημα τη Καλλονής

Ποδόσφαιρο
Τριπλό μεταγραφικό… χτύπημα τη Καλλονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωση τριών μεταγραφικών αποκτημάτων προχώρησε η ΠΑΕ Καλλονή.

Για την ακρίβεια με τη φανέλα της θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Αλέξανδρος Χιντασέλι, Πολ Γουερέ Οόκο και Άρης Λαμπράκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό επιθετικό μέσο Αλέξανδρο Χιντασέλι για τον επόμενο χρόνο. Ο Χιντασέλι γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην περιοχή Βόρονεζ της Ρωσίας και μεγάλωσε στη Δράμα όπου στην τοπική Δόξα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!» ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κενυάτη ποδοσφαιριστή Πολ Γουερέ Οόκο (Paul Were Ooko). Ο αριστεροπόδαρος Γουερέ που αγωνίζεται ως εξτρέμ γεννήθηκε στην Κένυα στις 8 Ιανουαρίου του 1991. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Κένυας στις Τουσκέρ, Λέοπαρντς και Αμαζούλου. Είναι 18 φορές διεθνής με την εθνική Κένυας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!» ακολούθησε η δεύτερη.

Και τέλος έγινε γνωστό πως: «Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλονής μας υπέγραψε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Κ20 Άρης Λαμπράκης. Ο νεαρός χαφ γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1996 στην Κρήτη και βρίσκεται στην οικογένεια της Καλλονής μας εδώ και δύο χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News