default-image

Χωρίς τεχνικό διευθυντή η Εθνική μέχρι νεωτέρας

Ποδόσφαιρο
Χωρίς τεχνικό διευθυντή η Εθνική μέχρι νεωτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ορφανή» θα μείνει η θέση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής μας ομάδας μέχρι νεωτέρας, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ.

Μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Καραγκούνη αποφασίστηκε να μη γίνουν κινήσεις για την αντικατάστασή του, αλλά τα χρήματα που θα δαπανούνταν γι' αυτή τη θέση να πάνε στον προπονητή.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του προπονητή, το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» εν όψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος μάλιστα έχει δουλέψει με τους παίκτες που τώρα προβοδίζονται στην Εθνική Ανδρών από την Εθνική Νέων και στην Ελπίδων και τους γνωρίζει πολύ καλά.

Τέλος, οι κλήσεις του υπηρεσιακού τεχνικού αναμένονται την ερχόμενη Πέμπτη - μετά την πρεμιέρα και της Σούπερ Λίγκας και τους αγώνες των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη - οι κλήσεις για τους προσεχείς αγώνες με Ρουμανία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μεταξύ των παικτών που θα κληθούν είναι αρκετά πιθανό να είναι ο Μπουχαλάκης που έκανε πολύ καλή προετοιμάσει με τον Ολυμπιακό για άλλο ένα καλοκαίρι και ο Χρήστος Αραβίδης που φέτος ήταν πολύ καλός με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επίθεση (εκτός Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News