default-image

Ενισχύεται στην επίθεση με τον Πατινιώτη ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ενισχύεται στην επίθεση με τον Πατινιώτη ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα ο 22χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός Θανάσης Πατινιώτης.

Ο Πατινιώτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και αναμένεται στο Ηράκλειο πιθανότατα την Παρασκευή (21/8), για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με την κρητική ομάδα.

Ο Πατινιώτης αγωνίστηκε πέρσι στην Παναχαική (Football league), ενώ έχει πανηγυρίσει δυο ανόδους  Κασσιόπη και Λάρισα από την Γ’ στην Β’ Εθνική αντίστοιχα.

Αγωνιστικά, ο Μουράτ Σεροπιάν τα… έψαλε στους ποδοσφαιριστές του για την κακή εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νοοτροπία που δεν είχε σχέση με το μαχητικό πνεύμα που έδειξε ο ΟΦΗ στους προηγούμενους φιλικούς αγώνες.

«Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι καθώς κάνουμε διπλές προπονήσεις καθημερινά, αλλά  η διάθεση που δείξατε δεν μου άρεσε καθόλου και δεν θέλω να την ξαναδώ. Αυτό που κρατάω στα θετικά είναι μόνο η αντίδραση μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Η εικόνα που είχαμε στο τελευταίο 20λεπτο, είναι αυτή που θέλω να έχουμε στο παιχνίδι μας» ανέφερε στους παίκτες, ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Το Σάββατο (22/8) ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στις Αρχάνες σε τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ερμή Ζωνιανών και το Γιούχτα, από ένα ημίχρονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News