default-image

Άλλαξε… πτήση τελευταία στιγμή ο Πέδρο

Ποδόσφαιρο
Άλλαξε… πτήση τελευταία στιγμή ο Πέδρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως χάθηκε ο Πέδρο μέσα από τα χέρια τους και κατέληξε παίκτης της Τσέλσι.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά την παρέμβαση και του Φαμπρέγας άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή επιλέγοντας την Τσέλσι για επόμενο σταθμό του.

Οι Λονδρέζοι με αστραπιαίες κινήσεις έκλεψαν τον παίκτη από τη Γιουνάιτεντ, όμως φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόσο από τον Ζοσέ Μουρίνιο όσο και από τον Σεσκ Φάμπρεγας.

Σύμφωνα με τη Guardian, ο Πέδρο ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για συζητήσεις, ωστόσο η πρόταση που κατέθεσε η διευθυντής των Μπλε Μαρίνα Γκρανόφσκαϊα την Τρίτη, καλύπτοντας τη ρήτρα στο συμβόλαιό του, άνοιξε το δρόμο για απευθείας συζητήσεις.

Ο Πέδρο δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον καλό του φίλο Φάμπρεγας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε για τη ζωή στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά και τον Μουρίνιο, ο οποίος του εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να τον αξιοποιήσει.

Ο Ισπανός πείστηκε από όσα άκουσε και επέλεξε την Τσέλσι, ενώ η Γιουνάιτεντ απέσυρε το ενδιαφέρον της τη στιγμή που ο παίκτης βρισκόταν στο δρόμο για το Λονδίνο για ιατρικά τεστ και υπογραφές με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News