default-image

Σέντρα στις 12/9 στην Α1 και Α2 ΕΠΣΗ-Όλες οι κληρώσεις

Ποδόσφαιρο
Σέντρα στις 12/9 στην Α1 και Α2 ΕΠΣΗ-Όλες οι κληρώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ στο «Φαιστός Palace» στη Μεσαρά.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου καλωσόρισε τα σωματεία κάνοντας ειδική αναφορά στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη που εκπροσωπήθηκαν, ο πρώτος από το  νομικό σύμβουλο Μανώλη Φωτάκη και το γιατρό Γιώργο Στεφανουδάκη και ο δεύτερος από τον πρόεδρο Δημήτρη Παπουτσάκη και τον Γιάννη Δασκαλάκη.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ: «Θέλω να καλωσορίσω και να ευχηθώ στον ΟΦΗ να είναι τελευταία φορά στην κληρωτίδα και εννοώ στις κληρώσεις του Κυπέλλου. Ο κ. Φωτάκης,  που εκπροσωπεί τον ΟΦΗ τα τέσσερα τελευταία χρόνια ,είναι αφανής ήρωας του ΟΦΗ. Δίνει τις μάχες στα κέντρα αποφάσεων, ενώ να καλωσορίσουμε και την μοναδική επαγγελματική ομάδα του Ηρακλείου, την ΠΑΕ Εργοτέλης και εύχομαι να μην έρθει ποτέ σε σημείο να συμμετέχει στις κληρώσεις της ΕΠΣΗ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Καμπουράκη και την κ. Ελένη Καμπουράκη για την ευγενική χορηγία και όμορφη αυτή ενέργεια να μας φιλοξενήσει εδώ. Ευχαριστώ και τους χορηγούς», κατέληξε.

Όσον αφορά στα πρωταθλήματα, τώρα, η αυλαία θα ανοίξει με τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 ΕΠΣΗ το σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου, ενώ η σέντρα της Β ΕΠΣΗ ορίστηκε για τις 19-20 του ίδιου μήνα. Το Γ'  τοπικό αργεί ακόμα καθώς η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Συγκινητικές βραβεύσεις

Στο πλαίσιο της κλήρωσης τιμήθηκαν ο γιατρός του ΟΦΗ, Γιώργος Στεφανουδάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Μανόλης Τζανής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καρεμφυλάκης, ο παλαίμαχος διαιτητής, Τάκης Ακουμιανάκης και ο εν ενεργεία διαιτητής, Θανάσης Στραντζαλίδης που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, το σωματείο της Δόξας Γαλιάς τίμησε τον Παραολυμπιονίκη και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό, Μανόλη Στεφανουδάκη.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που απονεμήθηκε στον αείμνηστο Δημήτρη Σκουλούδη το χρυσό παπούτσι καθώς ήταν πρώτος σκόρερ πέρυσι. Το βραβείο παρέλαβε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντος.

Μετά την ολοκλήρωση των κληρώσεων, ξεκίνησε η… γιορτή της ΕΠΣΗ καθώς το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού πήρε τη σκυτάλη και διασκέδασε τους παρευρισκόμενους μέχρι το πρωί.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΗ

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΗ

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΗ

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News