default-image

Προβλημάτισε ο ΟΦΗ στο 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών

Ποδόσφαιρο
Προβλημάτισε ο ΟΦΗ στο 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς βασικούς παίκτες στη σύνθεσή του, ο ΟΦΗ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Νικολόπουλο, Φαμπίνιο, Περογαμβράκη, Πιθαρούλη, Μαρτσάκη και Δαμιανάκη με αποτέλεσμα η ομάδα ειδικά στο πρώτο 40λεπτο να έχει κακή εικόνα, ενώ και ο Ερμής Ζωνιανών κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Οι δύο ομάδες ανέβασαν κάπως ρυθμό στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μπουν και δύο γκολ.

Το σκορ για τον Ερμή Ζωνιανών άνοιξε με αυτογκόλ ο Χίζι στο 70', ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε δοκάρι για τον ΟΦΗ ο Κουσίδης. Η ηρακλειώτικη ομάδα τελικά έφερε το ματς στα ίσα στο 82' με τον Κουσίδη να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική πάσα του Φραγκουλάκη και να πλασάρει ιδανικά για το 1-1.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πιθαρούλης (63' Κέβιν),Ραπτάκης (79' Φαζός), Μπάμπης (46' Καναβέτας), Γκούμας, Κουσίδης, Φρακουλάκης, Τζέκος (46' Πέντσας), Κοιλιάρας, Μαραθιανός (58' Παπατζίκος).

Ερμής Ζωνιανών: Kαρακούσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης (61' Μποχώνης), Μπριλάκης (61' Ανυφαντάκης), Τζανής, Σταθόγλου, Μπέρκης (51' Ταβλαδωράκης), Πολυδής Δ., Μπεκατώρος, Μπαστάνης (51' Σκουτέλης), Κατσικοκέρης (75' Στρατήγης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

18' Σούτ του Γκούμα απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

42' Παρ' ολιγο αυτογκόλ για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μπεκατώρου, άτσαλο διώξιμο του Ραπτάκη, σε ετοιμότητα ο Κασμερίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

43' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Τζέκου στον Μαραθιανό, ο οποίος πλάσαρε απο πλάγια, αλλά οι αμυντικοί του Ερμή έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος.

45' Μεγάλη ευκαιρία και για τον Ερμή. Ο προωθημένος Τζανής σούταρε αποκαλή θέση, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

68' Το 0-1 για τον Ερμή Ζωνιανών. Ωραίος συνδιασμός Κατσικοκέρη-Μπεκατώρου, γύρισμα του τελευταίου ο Κέβιν κάνει λάθος υπολογισμό και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτογκόλ για τον ΟΦΗ και 0-1 για τον Ερμή.

75' Σούτ του Κουσίδη μέσα απο την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

81' Ο Φραγκουλάκης κλέβει τη μπάλα, την βγάζει για τον Κουσίδη, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και κάνει το 1-1.

84' Καλή επέμβαση του Κασμερίδη σε τετ-α-τετ με τον Στρατήγη.

87' Ο ΟΦΗ απειλεί με κεφαλιά του Πέντζα, μπολκάρει ο γκολκίπερ του Ερμή.

90' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή με τον Στρατήγη να πλασάρει άουτ απο καλή θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News