default-image

Επενδύει στο ταλέντο του Καμάρα ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Επενδύει στο ταλέντο του Καμάρα ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νεαρό ταλαντούχο Νίκο Καμάρα ένταξε στο δυναμικό της η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τον 18χρονο φόργουορντ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Πιστός στη φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ επενδύει στα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Νίκο Καμάρα, τον 18χρονο φόργουορντ (2,01μ.) που αποκτήθηκε από τον Μαντουλίδη. Ο νεαρός ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που το 2013 πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U16 μαζί με Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη, Σκουλίδα και άλλους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή Νίκου Καμάρα, από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Καμάρας γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2μ.01 και είναι φόργουορντ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα των Παίδων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το 2013 στο Κίεβο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News