default-image

Πολλή δουλειά αύριο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Πολλή δουλειά αύριο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες αποφάσεις για τον καταρτισμό των Εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου της Ελλάδας παίρνει αύριο Πέμπτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Καταρχήν θα εξετάσει την αίτηση των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής για άνοδο στην Football League και κατόπιν αν ο Λεβαδειακός ή ο Απόλλων Σμύρνης θα πάρει τη θέση της Κέρκυρας στην Super League.

Κατά της απόφασης του ΔΣ της Football League να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 18 και όχι με 20, όπως ορίζει ο ΚΑΠ, ομάδες, τάχθηκαν πρώτα ο Άρης και μετά οι ομάδες ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός.

Αν η ΕΠΟ κάνει αποδεκτές τις εφέσεις των τεσσάρων ομάδων, τότε αυτές θα δώσουν μπαράζ για να διεκδικήσουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια στην δεύτερη κατηγορία.

Την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της απόφασης της Super League να επικυρώσει τη βαθμολογία και να βάλει τον Λεβαδειακό στη θέση της Κέρκυρας. Υπέρ της Λίγκας τάσσεται φυσικά η ομάδα της Λιβαδειάς.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για την αυριανή σημαντική ημέρα:

«Σας ενημερώνουμε για τις υποθέσεις που θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20-8-2015, ΩΡΑ: 14.00

1.-Έφεση του Σωματείου Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Ένωσης.

2.-Έφεση των Σωματείων 1) Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2) Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και 3) Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Ένωσης.

3.-Έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γ.Σ κατά 1) της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2) της από 18.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2014-2015 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του Πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα.

4.Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ υπέρ του συνεταιρισμού με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2) της από 18.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League-Ελλάδα, με την οποία επικυρώθηκε Bαθμολογικός Πίνακας του πρωταθλήματος 2014-2015 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League-Ελλάδα για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα., που αφορά τους νομίμως ορισθέντες αγώνες της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News