Αθλητισμός

Αγιασμός, εκκαθάριση και νέο φιλικό στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα στις 18:30 ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο με τον Μουράτ Σεροπιάν να έχει αρκετές απουσίες.

Νικολόπουλο, Φαμπίνιο, Περογαμβράκη, Πιθαρούλη, Μαρτσάκη και Δαμιανάκη αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα είναι απόντες.

Χθες, πάντως, στον ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε αγιασμός καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Στον αγιασμό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, τους είπε «δυστυχώς κάποιοι μας επιβουλεύονται. Ζητήσαμε τη βοήθεια του Θεού για μια χρονιά με υγεία. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι με κάποιους τραυματισμούς στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά θέλω να ξέρετε, ότι η διοίκηση είναι κοντά σας. Εύχομαι σε όλους σας μια καλή χρονιά με υγεία».

Το μυστήριο τέλεσε ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ πάτερ- Γιώργος Χατζάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές «υγεία, καλή χρονιά και άνοδο της ομάδας».

Ενημέρωσε ο Μανόλης Φωτάκης

Με την παρουσία του γνωστού νομικού και φίλου του ΟΦΗ Μανόλη Φωτάκη, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Τρίτη (18/8). Ο Μανόλης Φωτάκης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ για την πορεία των νομικών ζητημάτων που απασχολούν τον ΟΦΗ, όπως είναι αυτό της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Όπως ανέφερε ο Μαν. Φωτάκης «δεν έχουμε καθυστερήσει. Έχουμε το προηγούμενο του Άρη και της ΑΕΚ και ξέρουμε πως πρέπει να βαδίσουμε. Μπορεί να υπήρχε μια πίεση από τον κόσμο για κάποιες ενέργειες, αλλά δεν υπήρχε καθυστέρηση. Είμαστε σε καλό δρόμο» ανέφερε ο κ. Φωτάκης, ο οποίος έδωσε τις νομικές του συμβουλές και σε άλλα ζητήματα, όπως το συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που βρίσκεται στην τελική του φάση για να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

Το θέμα αυτό, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν την Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαίρου και την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναμένεται να συζητηθούν σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες και στην οποία θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες των δυο διοικήσεων.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ ευχαρίστησαν τον Μανόλη Φωτάκη για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον ΟΦΗ στην Αθήνα.

Υπό την επίβλεψη του Μουράτ Σεροπιάν διεξάγονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο προπονήσεις παικτών από την Κ20 και την Κ17 του ΟΦΗ. Ο προπονητής του ΟΦΗ, θέλει να έχει μια συνολική εικόνα από το υλικό που υπάρχει στις υποδομές του ΟΦΗ και μάλιστα επιθυμία του είναι κάποια από τα παιδιά που ξεχωρίζουν, να μετέχουν όλη τη χρονιά σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Την προπόνηση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, παρακολούθησαν ακόμη ο συνεργάτης του κ. Σεροπιάν, Θόδωρος Γκάτζιος και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός.

Σχόλια