Αθλητισμός

Με νέα επιτροπή και πλάνο οι ακαδημίες του ΟΦΗ

Οι ακαδημίες του ΟΦΗ ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Ουσιαστικά ορίστηκε το πλάνο που θα ακολουθηθεί, αλλά και η επιτροπή που θα αναλάβει την οργάνωση και τη λειτουργία της φετινής χρονιάς.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι Γιάννης Κουτεντάκης, Γιώργος Κουτεντάκης, , Δημήτρης Κυριακάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Κυριάκος Κακαβελάκης, Αντώνης Κουτάντος, Νίκος Διαλυνάς, Βασίλης Κλάδος και Ανδρέας Μανουσάκης.

Αναφερόμενος στα πλάνα που υπάρχουν, ο Γιάννης Κουτεντάκη τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάμε ηθικά και οικονομικά τις υποδομές του ΟΦΗ. Το έχουμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε τις ακαδημίες του ΟΦΗ,  σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, υπό την αιγίδα του οποίου λειτουργούμε, ώστε να μπορέσει αυτή η ομάδα να αναδείξει κάποιους παίκτες για το μέλλον". Και πρόσθεσε: «αγαπάμε τον ΟΦΗ για αυτό και αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτήν προσπάθεια. Θέλουμε να μπορεί να λειτουργία η ακαδημία και εμάς και χωρίς εμάς. Ξεκινάμε με χαμηλούς τόνους, γιατί έχει χαθεί χρόνος και σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε αναλυτικά για το πλάνο μας αναφορικά με την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ».

Επαναδραστηριοποιείται ο ΟΦΗ' 94

Η επανδραστηριοποίηση του ΟΦΗ' 94 είναι μια από τις πρώτες κινήσεις που έχουν αποφασιστεί από την Επιτροπή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ' 94 κατόπιν ενεργειών των μελών της Επιτροπής θα συμμετάσχει στην Γ' ΕΠΣΗ τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Προπονητής στον ΟΦΗ'94 θα είναι ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Κάλεσμα στους παίκτες της Κ15, Κ17, Κ20 του ΟΦΗ

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση της, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ καλεί για την Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 5.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις ομάδες Κ15,Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Σχόλια