Αθλητισμός

«Μεταγραφές τέλος στον Ολυμπιακό»

Με τα σενάρια να οργιάζουν όσον αφορά στους νέους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη κίνηση.

Οι πληροφορίες που έρχονται κυρίως από το εξωτερικό κάνουν λόγο για νέες προσθήκες στον Ολυμπιακό. Ακούστηκε για επιθετικό, για αριστερό μπακ, για νέο εξτρέμ, για στόπερ! Η ΠΑΕ λοιπόν έχοντας κατά νου όλα αυτά έσπευσε να βάλει "φρένο" και να ξεκαθαρίσει: "Τέλος οι μεταγραφές"!

Τώρα αν όντως θα ισχύσει αυτό, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Απομένουν άλλες 11-12 μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Και το λέμε αυτό γιατί οι πληροφορίες ανέφεραν ότι για παράδειγμα ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Από την ΠΑΕ πάντως ήταν κατηγορηματικοί: "Τα "τώρα αρχίσαμε" δεν υπάρχουν, ούτε και τα ονόματα που γράφονται. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί κι από δω και πέρα δημιουργείται ζημιά από τη μεταγραφολογία λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ούτε φεύγει η μισή ομάδα, ούτε θέλει κανείς να φύγει από την ομάδα".

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει σπεύσει και στο παρελθόν να διαψεύσει μεταγραφές που στο τέλος έγιναν. Τις επόμενες μέρες θα φανεί τελικά αν όντως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τους "ερυθρόλευκους".

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο

ΤΕΡΜΑΤΟΦΦΥΛΑΚΕΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΜΕΣΟΙ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκιόργκι Λορία, Στέφανος Καπίνο

Δημήτρης Γούτας, Μανουέλ Ντα Κόστα

Εστέμπαν Καμπιάσο, Θεοφάνης Τζανδάρης, Νικολάς Μαρτίνες, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά

Άλαν Πουλίδο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Γιάννης Γιαννιώτας, Μπεν

Σχόλια