default-image

Κύπελλο Ξυλορακέτας στο Ηράκλειο

Σπορ
Κύπελλο Ξυλορακέτας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ρακέτες παραλίας κερδίζουν ολοένα και περισσότερους φίλους και πλέον αποκτούν και αθλητικό χαρακτήρα καθώς διοργανώνονται αγώνες επίσημου χαρακτήρα. Στη δημοτική παραλία «Ακτή» της ΔΕΠΤΑΗ, στον Καρτερό, θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 20-22 Αυγούστου το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξυλορακέτας «Ηράκλειο 2015», το οποίο διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Φίλων Ξυλορακέτας Ηρακλείου (Α.Ο.Φ.Ξ.Η).

Με την διοργάνωση αυτή ο Α.Ο.Φ.Ξ.Η εγκαινιάζει επίσης  τις νέες αθλητικές υποδομές Ξυλορακέτας στην πόλη του Ηρακλείου, οι οποίες δημιουργήθηκαν με προσωπική εργασία των μελών του συλλόγου, τη βοήθεια χορηγών και τη στήριξη της ΔΕΠΤΑΗ και του Δήμου Ηρακλείου. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν δυάδες και τετράδες ανδρών και μεικτές δυάδες, από όλη τη χώρα, ενώ η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 20/08 11:00 π.μ.

Η παρακολούθηση του τουρνουά είναι ανοιχτή στο κοινό  και δωρεάν για όλες τις ημέρες και ώρες.   

Αναφερόμενος σε αυτό το νέο εγχείρημα ο πρόεδρος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η  κ. Απόστολος Γιαλούσης επισημαίνει: «Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Κυπέλου Ξυλορακέτας στο νεόδμητο γήπεδο του συλλόγου μας αποτελεί το εφαλτήριο για την προώθηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων πανελληνίως αλλά και του ιδίου του αθλήματος της  ξυλορακέτας. Πιστεύουμε ότι με πυρήνα ανάπτυξης τις εγκαταστάσεις μας στο Καρτερό, το άθλημα της Ξυλορακέτας, θα αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, σε όλες τις ηλικίες και θα αποτελέσει μια νέα πρόταση άθλησης και φυσικής δραστηριότητας για  όλους  σε όλη την διάρκεια του έτους. Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του συλλόγου για την διάθεση που επέδειξαν στην διοργάνωση και στήριξη της διοργάνωσης, του χορηγούς της διοργάνωσης καθώς επίσης και τον Δήμο Ηρακλείου και την ΔΕΠΤΑΗ για την παραχώρηση χρήσης του χώρου και την υποστήριξη που μας παρέχουν. Το άθλημα της Ξυλορακέτας είναι ένα από τα ποιο εντυπωσιακά αθλήματα διότι συνδυάζει την ταχύτητα και τη δεξιότητα. Σας καλούμε να έρθετε να το γνωρίσετε από κοντά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News