default-image

Από την Τρίπολη στην Τουρκία ο Μπαράλες

Ποδόσφαιρο
Από την Τρίπολη στην Τουρκία ο Μπαράλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χερόνιμο Μπαράλες καθώς ο Αστέρας Τρίπολης συμφώνησε με την Σίβασπορ για την πώλησή του.

Μπορεί να πέρασε ένα καλοκαίρι που ο Χερόνιμο Μπαράλες πότε έμενε και πότε έφευγε από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά το σίριαλ της πώλησής του βαδίζει στην οριστική του κατάληξη.

Ο Αργεντινός φορ που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της περσινής Super League αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σίβασπορ, αφού ο Αστέρας τα βρήκε σε όλα με τους Τούρκους.

Ο παίκτης έχει αποχωρήσει ήδη από την Τρίπολη και ταξιδεύει για τη Σεβάστεια όπου εδράζει η Σίβασπορ και πλέον απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της πώλησης του Μανουέλ ντα Κόστα στον Ολυμπιακό αντί 2 εκατ. ευρώ (όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Τουρκίας), ο σύλλογος της Τουρκίας πρόσφερε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού στον Αστέρα για τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό που πρόκειται να μπει στα ταμεία του Αστέρα Τρίπολης αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πανάκριβες πωλήσεις ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News