default-image

Υποδοχή ηρώων για τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικ Μπιλμπάο

Ποδόσφαιρο
Υποδοχή ηρώων για τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικ Μπιλμπάο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέκτησε το Super Cup μένοντας αήττητη από την Μπαρτσελόνα.

Στιγμές από το μακρινό 1984 έζησαν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup επί της Μπαρτσελόνα.

Ήταν πάρα πολλά τα 31 χρόνια μακριά από τις επιτυχίες και για αυτό το λόγο πάνω από 60.000 φίλοι της ομάδας βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να υποδεχθούν τους ήρωες τους και να γιορτάσουν μαζί τον τίτλο τον οποίο κατέκτησαν με πανηγυρικό τρόπο επί των Καταλανών.

Οι παίκτες της ομάδας μαζεύτηκαν στη Βασιλική της Μπεγκόνια δείχνοντας το τρόπαιο που έλειπε τόσο καιρό από τις τάξεις του συλλόγου.

«Απολαύστε το. Αν υπάρχει μια ομάδα που το αξίζει τόσο είναι η Αθλέτικ. Θέλω να σας ζητήσω ένα πράγμα: Τις δύσκολες στιγμές να τις ζείτε μαζί με τις οικογένειές σας, γιατί τα καλά είναι εκπληκτικά», είπε ο Γκουρπέγκι, με τον MVP των αναμετρήσεων Αντούριθ να συμπληρώνει δείχνοντας το τρόπαιο: «Αυτό είναι δικό σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News