default-image

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Αναβλήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ' Εθνικής αύριο Τετάρτη (19/8), όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες όσον αφορά στις ομάδες που θα αγωνιστούν στην κατηγορία.

Άρης και ΑΕ Καραϊσκάκης έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχει εικόνα για το αν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την άνοδό τους (λογικά μέσω μπαράζ) στη δεύτερη κατηγορία ή αν η ΕΠΟ ανάψει οριστικά κόκκινο και παραμείνουν στην Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση

«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ" Εθνικής Κατηγορίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των εκκρεμοδικιών που υπάρχουν, η ημερομηνία για τη διενέργεια της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος περιόδου 2015-2016 θα καθοριστεί εντός των προσεχών ημερών και τα ενδιαφερόμενα σωματεία θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Αναβολή και στο Κύπελλο

Επίσης, η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Football League για νέα μετάθεση της 1ης φάσης του Κυπέλλου με την κλήρωση να μετατίθεται στις τις 26/8.

Η ανακοίνωση:

"Από την Επιτροπή Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται η κλήρωση για την 1η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20/8/2015 και ορίζεται να διενεργηθεί την Τετάρτη 26/8/2015".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News