Αθλητισμός

"Νοσοκομείο" ο ΟΦΗ, χωρίς βασικούς αύριο με Ερμή Ζωνιανών

Χωρίς αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό (19/8, 18:30) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι τραυματισμοί έχουν αυξηθεί αισθητά καθώς πέραν του Νικολόπουλου που υπέστη κάταγμα κνήμης στο φιλικό με τον ΑΟΧ, άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς. Για την ακρίβεια, ο Φαμπίνιο υπέστη διάστρεμμα, ο Περογαμβράκης χτύπησε στο γοφό και ο Πιθαρούλης ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα. Οι παραπάνω δεν πρόκειται να αγωνιστούν αύριο, όπως και οι επίσης τραυματίες Μαρτσάκης και Δαμιανάκης.

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών, θα είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Με ανακοίνωση της η κρητική ομάδα απευθύνει θερμή παράκληση σε όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να μην βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Σήμερα, εντωμεταξύ, στις 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αγιασμός παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και μελών της διοίκησης. Ο Αγιασμός κρίθηκε επιβεβλημένος, ειδικά μετά την κακιά στιγμή με τον σοβαρό τραυματισμό του Νικολόπουλου, αλλά και των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα αυτήν την εποχή.

Σχόλια