default-image

Αιγύπτιος κροίσος επενδύει στον Παναιγιάλειο

Ποδόσφαιρο
Αιγύπτιος κροίσος επενδύει στον Παναιγιάλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ιστορία του ο Παναιγιάλειος μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον κ. Ρέλλα στον Αιγύπτιο επιχειρηματία, Μοχάμεντ Μερσεντί.

Μέχρι πριν από δέκα μέρες ήταν άγνωστο αν ο Παναιγιάλειος, παρότι δεν είχε οικονομικά προβλήματα, θα συμμετείχε στη φετινή Football League.

Τελικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, αποφάσισε με ένα μικρό και σφιχτό μπάτζετ να δηλώσει την ομάδα και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο και ποδοσφαιριστές με μικρά συμβόλαια να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Από χθες το βράδυ όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην για τον σύλλογο από το Αίγιο, αφού το πλειοψηφικό πακέτο πέρασε στα χέρια του Αιγύπτιου Μοχάμεντ Μερσεντί. Πρόκειται για 53χρονο επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται κατά κύριο λόγο στον κλάδο των κατασκευών και μάλιστα έχει «ενεργοποιηθεί» στην Ελλάδα, με αγορές ακινήτων.

Το «κονέ» φαίνεται πως έχει γίνει από τον νομικό του σύμβουλο του κ. Μερσεντί στην Ελλάδα, Δημήτρη Ανδριόπουλο, και έτσι η ομάδα μπαίνει σε νέα αφετηρία εν όψει της νέας σεζόν.

Αυτό που προκύπτει αυτές τις ώρες είναι ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι ο Παναιγιάλειος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. «Δεν μας απασχολούν τα χρήματα και το μόνο που θέλουμε να δούμε είναι την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια», λένε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που προκύπτει είναι πως θα υπάρξουν σίγουρα ηχηρές μεταγραφές, οι οποίες δεν επρόκειτο να γίνουν μέχρι τις δέκα μέρες πριν. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Πίτκα (Τρίκαλα), του Κοτσώνη (Απόλλων Σμύρνης), Μουσταφίδη (Ερμιονίδα), Μπιτσάκου (Απόλλων Καλαμαριάς).

Όλοι βρίσκονται και σήμερα από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ για να καταστρώσουν τα πλάνα τους και να αποκτηθούν σημαντικοί παίκτες και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News