Αθλητισμός

Στόχος η παραμονή ξεκάθαρα για τον Ηρόδοτο

Δύσκολο αναμένεται να είναι και φέτος το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας με τον Ηρόδοτο να αναζητά ακόμα τους τελευταίους παίκτες που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ του.

Χθες, πάντως, παρουσία εννέα παικτών ξεκίνησε άτυπα η προετοιμασία, ενώ ο Στέλιος Καρκανάκης μίλησε στους παίκτες του επισημαίνοντάς τους ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά παράλληλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναδειχτούν. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ηροδότου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε», είπε αρχικά στη «Ν.Κ.» ο νέος προπονητής του Ηροδότου, ενώ επισήμανε ότι «λόγω της οικονομικής συγκυρίας που περνά η χώρα μας είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.

Ευελπιστούμε ότι με τα παιδιά που μείνανε και με τα παιδιά που ήρθαν και θα έρθουν θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα σε ένα δύσκολο όμιλο, όπως είναι ο δικός μας στη Γ' Εθνικής. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικούμε αυτό που μας αναλογεί». Όσον αφορά στους στόχο επισήμανε: «Ο στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Η ομάδα θα στηριχθεί σε μερικά έμπειρα παιδιά, όπως είναι ο Βασίλης Μαϊστρέλης, ο Παναγιώτης Χαρωνίτης, και ο Γρηγόρης Κατσαπρακάκης, αλλά και σε νεαρά παιδιά που έχουν κίνητρο να αποδείξουν πόσο είναι ικανοί».

Ο αρχηγός Βασίλης Μαϊστρέλης τόνισε από την πλευρά του: «Το πρωτάθλημα ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Για τον Ηρόδοτο είναι μία καινούργια εποχή. Έχει αλλάξει η διοίκηση κατά πολύ, έχουμε αλλαγή προπονητή, το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε. Στόχος της ομάδας είναι να μείνει στην κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Χαρωνίτης αποτελεί νέο μέλος του Ηροδότου και όπως λέει: «Είναι μία καινούργια αρχή. Η ομάδα θα κάνει μία προσπάθεια με χαμηλό μπάτζετ με παιδιά από την Κρήτη. Εγώ έχοντας την εμπειρία των εθνικών κατηγοριών, ο κόουτς μου ζήτησε να έρθω στην ομάδα και δέχτηκα μετά χαράς. Ήθελα κι εγώ να βάλω τον εαυτό μου μέσα σε μία τέτοια προσπάθεια και να βοηθήσω όσο μπορώ.Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνική είναι σκληροτράχηλο. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και ό,τι καλύτερο έρθει».

Σχόλια