Αθλητισμός

Βλέπει το δρόμο της επιστροφής ο Αμπέντ

Η επιμονή του Παναθηναϊκού φαίνεται να πιάνει τόπο όσον αφορά στην επιστροφή του Μεντί Αμπέντ καθώς υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έκαναν επίσημη πρόταση στη Νιούκαστλ για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό. Αυτή είναι ύψους 400.000 ευρώ, ενώ προσφέρουν στην αγγλική ομάδα και ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή. Οι «καρακάξες» αρχικά ζητούσαν 2 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια έπεσαν στα μισά, αλλά βλέποντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα, τείνουν στο να πουν το «ναι». Άλλωστε αυτό προκύπτει και από αγγλικές πηγές πλέον, καθώς η Newcastle Evening Chronicle αναφέρει πως ο 23χρονος άσος είναι κοντά στον Παναθηναϊκό κι εκκρεμεί η φόρμουλα με την οποία θα βρεθεί η συμφωνία.

Δουλειά στη φυσική κατάσταση ο Εσιέν

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι πλέον ιατρικά 100% έτοιμος, αλλά εστιάζει στη φυσική του κατάσταση για να καλύψει το χαμένο έδαφος, μιας και έχει να παίξει από τον Απρίλιο, ενώ δεν συμμετείχε καθόλου στην προετοιμασία. Ο Γκανέζος μέσος ανεβάζει καθημερινά ένταση και υπολογίζεται πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Σχόλια