default-image

Ο ΟΦΗ εύχεται περαστικά στον Νικολόπουλο

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ εύχεται περαστικά στον Νικολόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομάζει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματισμό του Βαγγέλη Νικολόπουλου στο χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΑΟΧ. Ο 24χρονος επιθετικός υπέστη κάταγμα στην κνήμη και νοσηλεύεται στην κλινική INTERCLINIC.

Στον ποδοσφαιριστή έχει τοποθετηθεί γύψος στο χτυπημένο του πόδι, ενώ έχει υποστεί και σοβαρή κάκωση στη γεννητική χώρα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εξετάσεις τις επόμενες ημέρες, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες από τους ιατρούς του ΟΦΗ ώστε να αποφασίσουν αν θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής να μπει στο χειρουργείο. Ο χρόνος αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται στους 4 μήνες.

«Να επιστρέψει γρήγορα υγιής»

Στον ΟΦΗ, τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στη  διοίκηση της ομάδας, ο  τραυματισμός του ποδοσφαιριστή σκόρπισε πίκρα, καθώς ο Βαγγέλης Νικολόπουλος είχε δείξει  με τη μέχρι τώρα αγωνιστική του παρουσία, ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ στο επιθετικό κομμάτι.

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή «υπομονή και δύναμη για να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες κακές στιγμές. Αυτό που έχει πλέον  σημασία για τον Βαγγέλη είναι  να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, με τη φανέλα του ΟΦΗ μας» αναφέρει η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν, ενώ η ομάδα θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών την ερχόμενη Τετάρτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αυτή την εβδομάδα, εντωμεταξύ, η Κ17 και η Κ20 του ΟΦΗ θα κάνει προπόνηση με τον Μουράτ Σεροπιάν προκειμένου ο τελευταίος να διαμορφώσει μία πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές των υποδομών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News