default-image

Πρεμιέρα με γκολ και ρεκόρ ο Μήτρογλου στην Μπενφίκα

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα με γκολ και ρεκόρ ο Μήτρογλου στην Μπενφίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριαρχεί στα ρεπορτάζ της Πορτογαλίας το γκολ που πέτυχε χθες ο Κώστας Μήτρογλου στο ντεμπούτο του με την Μπενφίκα. Μάλιστα χαρακτηρίζουν ιστορικό αυτό το γκολ!

Ποιος είναι ο λόγος; Μα ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα που καταφέρνει να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μετά από τη σεζόν 2011/12.

Τότε ο Νολίτο είχε σκοράρει στη νίκη των «αετών» με σκορ 2-0 επί της Ζιλ Βιθέντε και τώρα ήταν η σειρά του διεθνούς επιθετικούς να σημειώσει ανάλογη επίδοση.

Στην επιφάνεια έρχονται συνεχώς τα ρεκόρ που καταρρίπτει με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να είναι ο πρώτος παίκτης των «αετών» μετά τον Νολίτο, ο οποίος καταφέρνει να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα, τη σεζόν 2011/12.

Το επόμενο επίτευγμα αφορά τον νεοαποκτηθέντα 27χρονο άσο και έναν ακόμη συμπαίκτη του, κάτι που είχε συμβεί πριν από 75 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου και ο Νέλσον Σεμέδο έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού συλλόγου που κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα μετά την αγωνιστική περίοδο 1943/44.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News