default-image

Φρανκ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ποδόσφαιρο
Φρανκ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί ο προπονητής της Μπρόντμπι ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα πλεί οφ του Europa League, ενώ αποκάλυψε ότι στην 11άδα θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Άγκερ.

Όπως τόνισε ο Τόμας Φρανκ, ο Δανός κεντρικός αμυντικός έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και είναι σε θέση να βοηθήσει στα παιχνίδια κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Η ομάδα δείχνει φρέσκια και δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Στο ματς της Πέμπτης είναι πιθανό να παίξει και ο Άγκερ. Έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θα ταξιδέψει μαζί μας και πιθανότατα θα αγωνιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Δανών, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυναμικότητα των αντιπάλων και έχρισε φαβορί των ΠΑΟΚ:

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αλλά πρέπει να πούμε ότι νίκες και εμφανίσεις όπως αυτή με την Βίμποργκ μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στην Ελλάδα με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες μας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να παίξουμε στους ομίλους του Europa League, εδικά αν κοιτάξει κανείς την ιστορία του συλλόγου. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και μετά να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Αλλά θα είναι δύσκολο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News