default-image

Επιβεβαίωσε για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Επιβεβαίωσε για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μανουέλ Ντα Κόστα από την Σίβασπορ μια και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

Ο Ντα Κόστα έχει παραστάσεις από καλά κλαμπ και πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα και είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Χθες ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Μεσνούν Οτιακμάζ έλεγε πως υπάρχει συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και αυτό που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή είναι να τα βρουν και με τον 29χρονο αμυντικό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και μένει να πει το «ok» και η ομάδα του. Πάντως, ο Μαροκινός έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει με το πρωτάθλημα να ξεκινά για τον πρωταθλητή Ελλάδας την ερχόμενη Κυριακή.

Στο μεταξύ, δυσκολεύει η περίπτωση του εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά. Για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή δεν παίζουν μόνοι τους οι «ερυθρόλευκοι» καθώς έχει μπει σφήνα για την απόκτησή του η Μπενφίκα με την οποία αγωνίζεται αντίπαλος αυτή την ώρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News