default-image

Κόντρα στην Ίντερ το τελευταίο τεστ της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κόντρα στην Ίντερ το τελευταίο τεστ της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην Ίντερ (22:00, OTEsports 2), ολοκληρώνει τα αγωνιστικά τεστ η ΑΕΚ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η Ένωση κοντράρεται απόψε το βράδυ με την Ίντερ στο πιο δυνατό φιλικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει τη δυνατότητα να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και να δοκιμάσει κάποια καινούργια πράγματα.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 με τον Μπαρόχα να έχει θέση κάτω από τα δοκάρια. Γκάλο και Ντίντακ θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι οι Τζανετόπουλος και Άρθο. Γιόχανσον, Σιμόες και Ανάκογλου θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδη.

Η Ίντερ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, θα παραταχθεί με Χαντάνοβιτς, Μοντόγια, Μιράντα, Μουρίγιο, Ζέσους, Κόβατσιτς, Μεδέλ, Κοντογκμπιά, Μπρόζοβιτς, Ικάρντι και Γιόβετιτς.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε συμμετείχε χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 27χρονος άσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς είχε κάνει ατομικές προπονήσεις στην Αργεντινή τον Ιούνιο και τον Ιούλιο συμμετείχε στην προετοιμασία της Γρανάδα. Μάλιστα ο ίδιος ήθελε να ακολουθήσει την αποστολή στην Ανκόνα και να παίξει, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί και το ντεμπούτο του αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο και την πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Λούκα αγωνίστηκε κανονικά με την Κρισιούμα τα ξημερώματα στην ήττα από την Κλούμπε ντε Ρεγκάτας με 3-1. Στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όπως και στα άλλα «μέτωπα». Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωρά την υπόθεση εξετάζοντας και αρκετές εναλλακτικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News