Αθλητισμός

Ήρθε για να κατακτήσει τίτλους ο Μπουονανότε

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έφτασε απόψε στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο Αργεντινός προσγειώθηκε στις 21:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί όπου τον περίμεναν περίπου 300 φίλοι της Ένωσης για να του προσφέρουν μια πρώτη εικόνα για το τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο «μάγος» απόλαυσε κάθε λεπτό της αποθέωσης που γνώρισε και σε αυτό εστίασε στις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου θα κάνω τα πάντα και θα παίξω για την φανέλα και να τους ευχαριστήσω. Ευχαριστώ τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα, μετά την Ρίβερ» είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης που μέσα στο σ/κ θα υπογράψει 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μαζί του ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και οι δυο τους αποχώρησαν με αυτοκίνητο, αφού βέβαια χρειάστηκαν κάποια λεπτά. Κι αυτό διότι ο κόσμος του συλλόγου είχε κάνει τη νύχτα-μέρα, προκάλεσε έναν μίνι χαμό (χτυπώντας με την καλή έννοια το IX) και δεν σταματούσε να τραγουδά για τον Μπουοανόντε, ο οποίος με τη σειρά του «υποδέχθηκε» με ένα πλατύ χαμόγελο τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησε.

Σχόλια