default-image

Οριστικά στη Βιγιαρεάλ ο Σολδάδο

Ποδόσφαιρο
Οριστικά στη Βιγιαρεάλ ο Σολδάδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης της Βιγιαρεάλ είναι και επίσημα ο Ρομπέρτο Σολδάδο καθώς ανακοινώθηκε τόσο από το νέο του σύλλογο όσο και από τον παλιό.

Δεν του βγήκε το «εγχείρημα» Αγγλία και επιστρέφει σε πάτρια εδάφη. Η Τότεναμ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ρομπέρτο Σολδάδο στη Βιγιαρεάλ, η οποία τις τελευταίες μέρες βρισκόταν «αγκαλιά» με τον παίκτη.

Το καλοκαίρι του 2013, ο 30χρονος φορ αποκτήθηκε απ' τα «σπιρούνια» όπου την πρώτη του σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές κι 6 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πέρσι είχε πολύ περιορισμένο ρόλο με 24 εμφανίσεις (μόνο 7 ως βασικός) και 1 τέρμα, επιβεβαιώνοντας πως το κλίμα στο νησί δεν τον σήκωνε.

Ο 12 φορές διεθνής επιθετικός θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, αφού στο White Hart Lane δεν μπόρεσε να δείξει ό,τι και στην Βαλένθια από την οποία οι Λονδρέζοι τον είχαν αποκτήσει αντί 26 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια. Ο παίκτης που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, έβαλε 82 γκολ με τις Νυχτερίδες, 33 με την Χετάφε, 16 με την Τότεναμ, 12 με την Οσασούνα και 4 με τους Merengues.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News