default-image

Σουάρες: «Ήθελα να κερδίζω τρόπαια»

Ποδόσφαιρο
Σουάρες: «Ήθελα να κερδίζω τρόπαια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την απόφασή του να αφήσει τη Λίβερπουλ για την Μπαρτσελόνα σχολίασε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος επισήμανε ότι ήταν η σωστή απόφαση καθώς με τους «μπλαουγκράνα» ήρθαν τα τρόπαια.

Μετά από τρεισήμισι χρόνια στο «Άνφιλντ» χωρίς τρόπαιο ο Ουρουγουανός στράικερ αποχώρησε για τους «μπλαουγκράνα», με τους οποίους σκόραρε 25 φορές σε 43 εμφανίσεις και κατέκτησε το τρεμπλ, αλλά και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

«Το να φύγω από την Λίβερπουλ για την Μπαρτσελόνα ήταν η σωστή απόφαση. Ήθελα να κερδίσω τρόπαια και αυτό έπαιξε τον ρόλο του, αλλά ακόμη και πριν από αυτό γνωρίζαμε ως οικογένεια ότι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και αποτελώ κομμάτι του. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου έχουν κερδίσει τρόπαια σεζόν μπαίνει, σεζόν βγαίνει, και αυτός είναι ο στόχος μου. Η περασμένη περίοδος ήταν εξαιρετική, αλλά πλέον έχουμε μπροστά μας μια νέα δοκιμασία», ανέφερε ο διεθνής άσος, για τον οποίο μένουν ακόμη δύο τρόπαια για το απόλυτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News