default-image

Αυλαία με μεγάλα ματς στη Bundesliga

Ποδόσφαιρο
Αυλαία με μεγάλα ματς στη Bundesliga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την αναμέτρηση Μπάγερν-Αμβούργο ανοίγει απόψε (21:30) η αυλαία του 53ου πρωταθλήματος της Bundesliga, ενώ ακολουθούν σπουδαίες αναμετρήσεις το διήμερο που μας έρχεται.

Οι Βαυαροί ενισχύθηκαν με Βιδάλ και Ντάγκλας Κόστα, που αναμένεται να είναι βασικοί, ενώ πέραν των Σβαϊνστάιγκερ, Ρέινα και Πισάρο που αποχώρησαν, εκτός μάχης για την πρεμιέρα είναι οι Ριμπερί, Μαρτίνεθ και Μπαντστούμπερ. Το Αμβούργο, που σώθηκε στα μπαράζ, στοχεύει αρχικά σε μια λιγότερο αγχωτική σεζόν.

Η δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχος Βόλφσμπουργκ αναμετράται με την Άιντραχτ έχοντας ενισχυθεί με τον φορ Κρούζε από τη Γκλάντμπαχ, αλλά αγωνιά για το αν θα διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ντε Μπράινε και τον Πέρισιτς, που διεκδικούνται από Μαν. Σίτι και Ίντερ αντίστοιχα.

Η Ντόρτμουντ, που διανύει πλέον τη μετα-Κλοπ εποχή με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της αντιμετωπίζει τη Γκλάντμπαχ. Οι Βεστφαλοί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ενισχύθηκαν κυρίως με τον Γκονσάλο Κάστρο από τη Λεβερκούζεν και δεν έχασαν κάποιο από τα κορυφαία στελέχη τους, ωστόσο από την πρεμιέρα θα λείψουν οι Γκρόσκροϊτς, Σαχίν, Ντουρμ, Σούμποτιτς και Κιρχ.

Η Λεβερκούζεν με τον επανακάμψαντα Κυριάκο Παπαδόπουλο αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ και η Βέρντερ τη Σάλκε. Η Ίνγκολσταντ, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, δοκιμάζεται στην έδρα της Μάιντς, ενώ η άλλη νεοφώτιστη, Ντάρμσταντ, που επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από 33 χρόνια, φιλοξενεί το Ανόβερο.

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική:

Παρασκευή 14/8

Μπάγερν-Αμβούργο 21:30

Σάββατο 15/8

Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 16:30

Άουγκσμπουργκ-Χέρτα 16:30

Βέρντερ-Σάλκε 16:30

Μάιντς-Ίνγκολσταντ 16:30

Ντάρμσταντ-Ανόβερο 16:30

Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 19:30

Κυριακή 16/8

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30

Στουτγκάρδη-Κολωνία 18:30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News