Αθλητισμός

Φιλικό τεστ για την Εθνική με Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Με αντίπαλο τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη δίνει σήμερα (17:30 ΕΡΤ2) το δεύτερο φιλικό της η Εθνικής μας ομάδα των ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες με μοναδικό απόντα λόγω στομαχικών διαταραχών τον Αγραβάνη, ενώ Σπανούλης και Μπουρούσης είναι πλέον πανέτοιμοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο τεστ στο Βέλγιο, με στόχο να παρατηρείται από αγώνα σε αγώνα βελτίωση μέχρι και την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο αντίπαλος δεν είναι… μεγαθήριο, αλλά όχι και αμελητέα ποσότητα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να μην υπολογίζει στους τρεις πιο ταλαντούχους παίκτες της χώρας, Τελέτοβιτς (Σανς), Νούρκιτς (Νάγκετς) και Τζέντοβιτς (Μπάγερν), που χάνουν το Ευρωμπάσκετ, διαθέτει όμως αρκετούς αξιόλογους «στρατιώτες». Ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Άλεξ Ρένφρο (Μπάγερν), ο Έλμεντιν Κικάνοβιτς (Άλμπα) και οι γνωστοί μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Πάσαλιτς (πρώην του Άρη, πλέον της Κλουζ), Μιλοσεβιτς (ΑΕΚ) και Μπάβτσιτς (πρώην του Άρη και του ΚΑΟΔ).

Το Σάββατο η Εθνική θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο της φιλικό στην Πόλη, απέναντι στην Τουρκία (19:00).

Σχόλια