Αθλητισμός

Τεστάρει δυνάμεις σήμερα ο Ολυμπιακός στη Ζυρίχη

Πρόβα τζενεράλε αποτελεί για τον Ολυμπιακό το σημερινό φιλικό κόντρα στην εθνική ομάδα του Κατάρ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Το σημαντικό αυτό φιλικό έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει στις 18:30 στη Ζυρίχη. Όλα τα έσοδα από την εν λόγω αναμέτρηση θα πάνε στα ταμεία της UNICEF, με σκοπό την ενίσχυση του έργο που έχει ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο φιλικό της τελευταίας στιγμής τότε αυτή θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Στην Αθήνα έχει μείνει ο Τσόρι Ντομίνγκες, μιας και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί, ενώ για την Ελβετία πέταξε ο Καμπιάσο ο οποίος όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί μιας και έχει χάσει όλη την προετοιμασία.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Σχόλια