default-image

Σλούκας: «Ας μην κρυβόμαστε, οι στόχοι είναι ψηλοί»

Μπάσκετ
Σλούκας: «Ας μην κρυβόμαστε, οι στόχοι είναι ψηλοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα δώσει δύο σημαντικά φιλικά με την Τουρκία αύριο στις 5:30μ.μ. και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη το Σάββατο στις 7μ.μ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ.

Μιλώντας κατά την αναχώρηση της Εθνικής στους δημοσιογράφους ο Κώστας Σλούκας επισήμανε ότι ο στόχος είναι διπλός: αφενός η βελτίωση και αφετέρου οι νίκες. «Ας μην κρυβόμαστε, οι στόχοι είναι ψηλοί», ανέφερε.

«Θα δώσουμε δύο δυνατά φιλικά, από τα οποία περιμένουμε κι εμείς και περισσότερο το τεχνικό επιτελείο να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Πάμε να νικήσουμε και σιγά-σιγά να μπαίνουμε και στο πνεύμα των επίσημων αγώνων», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ.

«Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες με διπλές προπονήσεις και πολλές ώρες στο γήπεδο, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ας μην κρυβόμαστε, στο μυαλό μας οι στόχοι είναι υψηλοί. Η Εθνική ομάδα όμως πάντα πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και χτίζει καλύτερες συνθήκες για τη συνέχεια, για τους επόμενους αγώνες», πρόσθεσε ο 25χρονος άσος που θα βρεθεί στην πόλη που θα τον φιλοξενήσει την ερχόμενη σεζόν ως παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 14 παίκτες: Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Γιάνκοβιτς, Καϊμακόγλου, Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κουφός, Σαρικόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αγραβάνης, ο οποίος παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και σημάδια γαστρεντερίτιδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News