Αθλητισμός

Λίνεν: «Οι παράγοντες στην Ελλάδα έχουν πολλά… άπλυτα»

Τις χειρότερες αναμνήσεις φαίνεται να έχει ο Έβαλντ  Λίνεν από την παρουσία του στην Ελλάδα επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στη γερμανική Handelsblatt. «Έχουμε να κάνουμε με μαφία».

Παλιά γήπεδα, καταχρεωμένες ομάδες, διεφθαρμένοι παράγοντες… Δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt περιγράφει με τα χειρότερα λόγια την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικαλούμενη και τη μαρτυρία του Έβαλντ Λίνεν μετά την τραυματική του εμπειρία στην ΑΕΚ το 2012.

«Λίγες ομάδες πλήρωναν τότε στην ώρα τους και δεν πιστεύω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση τώρα», αναφέρει ο Γερμανός προπονητής, που αποθαρρύνει όποιον ξένο παίκτη σκέφτεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Δεν θα ήταν καλή επιλογή για κάποιον παίκτη να παίξει εκεί τώρα. Είναι δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα κάποιον που να είναι συνεπής στις πληρωμές».

Παράλληλα, το δημοσίευμα χρησιμοποιεί και δηλώσεις ενός παράγοντα ομάδας της Θεσσαλονίκης, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του για λόγους ασφαλείας και κάνει λόγο για εκτεταμένη διαφθορά. «Έχουμε να κάνουμε με μαφία. Πολλοί παράγοντες στην Ελλάδα έχουν πολλά άπλυτα. Ίσως και να είναι όλοι διεφθαρμένοι», τονίζει.

Σχόλια