Αθλητισμός

Επικυρώθηκε η βαθμολογία με… αστερίσκο

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League επικύρωσε τη βαθμολογία του προηγούμενου πρωταθλήματος προδιαγράφοντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, αλλά με ένα… αστερίσκο!

Σε ήπιους τόνους και χωρίς εντάσεις του πρόσφατου παρελθόντος ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Super League.

Σε αυτό επικυρώθηκε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2014/15 από την έκτη θέση και κάτω (οι θέσεις 1-5 είχαν επικυρωθεί πολύ νωρίτερα αφού αφορούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια), πράγμα που σημαίνει πως η Κέρκυρα υποβιβάζεται και τη θέση της παίρνει ο Λεβαδειακός ως ομάδα... Α. Αυτό που απέμεινε, ωστόσο, είναι ένας μικρός αστερίσκος μήπως και την Τρίτη ανατραπεί η απόφαση και οι Φαίακες παραμείνουν στην κατηγορία.

Εξάλλου, τα μέλη του συνεταιρισμού κατέληξαν στην απόφαση για το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Παρών στο ΔΣ ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, για να παρουσιάσει τις θέσεις της ομάδας του σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη λίγκα, αλλά και να παρουσιάσει τις προτάσεις του «τριφυλλιού» για τη βελτίωση του προϊόντος.

Σχόλια