default-image

Αναμείχθηκε σε επεισόδια ο Ομοσπονδιακός της Κόστα Ρίκα

Ποδόσφαιρο
Αναμείχθηκε σε επεισόδια ο Ομοσπονδιακός της Κόστα Ρίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε μπελάδες μπήκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα, Πάουλο Ουαντσόπ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε επεισόδια σε γήπεδο, σπρώχνοντας ένα ball boy και παίζοντας ξύλο με Παναμέζους.

Από θλιβερά επεισόδια αμαυρώθηκε η αναμέτρηση των Κ23 εθνικών ομάδων της Κόστα Ρίκα και του Παναμά. Το χειρότερο; Εκ των πρωταγωνιστών αυτών, ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ανδρών της πρώτης, Πάουλο Ουαντσόπ.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των "τίκος", κατηγόρησε τον τέταρτο διαιτητή ότι το ματς ήταν "στημένο". Κι εκεί, ξεκίνησαν όλα. Ο Πάουλο Σέσαρ Ουαντσόπ φαίνεται ότι προκλήθηκε λεκτικά από τον τέταρτο διαιτητή και ήθελε να κατέβει από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να του ζητήσει το λόγο.

Αρχικά, την "πλήρωσε" το ball-boy που βρέθηκε μπροστά του και το οποίο ο πρώην επιθετικός των Μαντσέστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ και Μάλαγα έσπρωξε πάνω στα νεύρα του. Και ύστερα σκηνές απείρου κάλλους με τον ίδιο να δίνει μάχη με τους άνδρες ασφαλείας του "Μαρακανά" αλλά και Παναμέζους, οι οποίοι τoν περιέβαλαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News