Αθλητισμός

Τρεις οι υποψήφιοι προπονητές για την Εθνική

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί παρελθόν και η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.  

Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες είναι αυτά των Αλεχάντρο Σαμπέγια, Κρίστοφ Ντάουμ και Τιμούρ Κετσπάγια.

Στην Ομοσπονδία θα ήθελαν να κλείσουν τον επόμενο προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να δει από κοντά την ομάδα.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με τις προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ να φτάνουν «βροχή». Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, από τους τεχνικούς που έχουν προταθεί ξεχωρίζει η περίπτωση του Αλεχάντρο Σαμπέγια, του ανθρώπου που οδήγησε την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί είναι εκείνο του Κρίστοφ Ντάμουμ, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επίσης είχε ακουστεί προτού αναλάβει την Εθνική Ελλάδας ο Μαρκαριάν.

Υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρα και ο επόμενος προπονητής θα αμείβεται ετησίως με 250.000 €, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περισσότερα χρήματα μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σχόλια