Αθλητισμός

Κλείνει πέντε παίκτες ως την Κυριακή ο Εργοτέλης

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του Εργοτέλη με τους μεταγραφικούς στόχους καθώς ως το τέλος αυτής της εβδομάδας θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μεταγραφές.

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν πίσω στο σχεδιασμό της ομάδας και τώρα τρέχουν για να προλάβουν. Πάντως, οι επαφές φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις. Πιθανότατα η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί θα είναι αυτή του Γιώργου Δωματα καθώς οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Συνολικά, πάντως, υπολογίζεται ότι θα αποκτηθούν 10 ποδοσφαιριστές προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά που έχουν δημιουργηθεί με τις αποχωρήσεις. Το θετικό είναι ότι η πρεμιέρα της Β' Εθνικής καθυστερεί ακόμα (20 ή 27 Σεπτεμβρίου) οπότε υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία.

Χθες, πάντως, ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Ηλία Κώτσιου, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να το διαψεύδουν.

Κατά τα άλλα, χθες έκλεισε μία εβδομάδα προπόνησης για τους παίκτες του Εργοτέλη στο  Παγκρήτιο Στάδιο υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, παιχνίδι κατοχής και τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σήμερα στις 8:30π.μ.

Εντωμεταξύ, η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για τον θάνατο του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γρηγόρη Θέμελη και συλλυπείται θερμά τους οικείους του.

Σχόλια