Αθλητισμός

Εκκρεμούν δύο μεταγραφές στον Εργοτέλη

Αντίστροφα μετρούν στην ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την ερχόμενη Δευτέρα ενόψει της ιστορικής συμμετοχής τους στη Β' Εθνική του μπάσκετ.

Ήδη κάποιοι παίκτες προπονούνται μεμονωμένα, αλλά επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 17/08 πιθανότατα στο  Μαρτινένγκο. Στα μεταγραφικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ενισχυθεί με την απόκτηση του Αλέξη Πετράκη από το Ηράκλειο, του Νίκου Κριθινάκη από την Ακαδημία Ρεθύμνου και του Αντώνη Σκλήβα από τον ΟΦΗ.

Στην ομάδα έχουν παραμείνει οι Αρναουτάκης, Ξενάκης, Σακελλαράκης, Καραλής, Βασιλειάδης και Καρακωνσταντάκης, ενώ θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και κάποιοι νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες. Από εκεί και πέρα πρόθεση της ομάδας είναι να προχωρήσει σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Η μία αφορά έναν κλασικό σέντερ που θα δώσει άλλη δυναμική στη ρακέτα των «κιτρινόμαυρων», αλλά επειδή στη θέση αυτή οι παίκτες είναι δυσεύρετοι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Επαφή υπάρχει με έναν έμπειρο παίκτη, αλλά όχι και συμφωνία. Η άλλη μεταγραφή έχει ήδη «κλείσει», αλλά προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμη. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις «3-4» και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Ρόδο. Τη μεταγραφή του νεαρού παίκτη θα κρίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έδωσε για να εισαχθεί στην ιατρική Ηρακλείου.

Σχόλια