default-image

Διαιτητής έφαγε αναπτήρα στο κεφάλι στη Γερμανία

Ποδόσφαιρο
Διαιτητής έφαγε αναπτήρα στο κεφάλι στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα και στα γερμανικά γήπεδα γίνονται ακρότητες, αλλά εκεί η τιμωρία είναι άμεση. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Οσναμπρικ με την Λειψία (για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας), διεκόπη οριστικά στο 71ο λεπτό όταν ο διαιτητής δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι.

Σε μια διαμάχη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ο «άρχοντας» του αγώνα, Μάρτιν Πέντερσεν κινήθηκε προς την πλάγια γραμμή του γηπέδου, την ώρα που οι οπαδοί πέταξαν κάποια αντικείμενα.

Ένα από αυτά και συγκεκριμένα ένας αναπτήρας, τον βρήκε στο κεφάλι. Ε, δεν ήθελε και πολύ ο Γερμανός, αφού κατόπιν μικρής συσκέψεως με τους βοηθούς του, αποφάσισε χωρίς δισταγμό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Μάλιστα ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας (δηλαδή της Οσναμπρικξ), Ερμάν Κουέκενστεντ μιλώντας από τα μεγάφωνα του γηπέδου είπε: «Είναι πιο άσχημη μέρα της θητείας μου. Το παιχνίδι τελείωσε. Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη στον διαιτητή, Μαρκ Πέντερσεν». Πρωτόγνωρα πράγματα για τα ελληνικά δεδομένα, δηλαδή.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, Χέρτα Βερολίνου και Γκλάντμπαχ «καθάρισαν» με επιβλητικό τρόπο. Η πρώτη επικράτησε μέσα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ με 2-0, ενώ η δεύτερη διέλυσε την Σεντ Πάουλι με 4-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News