default-image

Με νέα φιλοσοφία στη Β' Εθνική το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με νέα φιλοσοφία στη Β' Εθνική το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Β' Εθνική, αλλά με νέους προσανατολισμούς, φιλοσοφία και στόχους θα κατέβει τη νέα αγωνιστική χρονιά το Ηράκλειο. Η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστη και την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου.

Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο οι «κυανόλευκοι» να μην κατέβουν στη Β' Εθνική, αλλά τελικά απορρίφθηκε και όλοι όσοι πλαισιώνουν την ομάδα βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα επιτρέψουν στο Ηράκλειο να συμμετάσχει στην κατηγορία που βρισκόταν και την προηγούμενη χρονιά. Τα δεδομένα όμως θα είναι εντελώς διαφορετικά. Στο τιμόνι θα παραμείνει ο Βασίλης Ράλλης με βοηθό του πλέον τον Γιάννη Βισκαδουράκη, ο οποίος πήρε… μεταγραφή από τον Εργοτέλη, ενώ ο Αλέξης Χριστοδούλου θα έχει την ευθύνη της εκγύμνασης των αθλητών. Όσον αφορά στον μέχρι πρότινος βοηθό του Βασίλης Ράλλης, τον Μανόλη Σηφομιχελάκη, αυτός αναλαμβάνει άλλο πόστο και συγκεκριμένα χρήστηκε τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος των ακαδημιών, ενώ θα παραμείνει προπονητής στην εφηβική ομάδα.

Οι σημαντικές αλλαγές θα γίνουν στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας. Η διοίκηση αποφάσισε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, δηλαδή οι παίδες και οι έφηβοι, αλλά και εκείνοι που μόλις έχουν περάσει σε επίπεδο ανδρών. Το μέσο όρο ηλικίας θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι οι νεαροί αθλητές να πλαισιώνονται το πολύ από πέντε έμπειρους.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στους παίκτες που πλαισίωναν την ομάδα την περυσινή χρονιά, στους οποίους έχει γίνει σχετική πρόταση με μειωμένες αποδοχές, ωστόσο. Προς το παρόν ο μόνος δεδομένος για τη νέα σεζόν φαίνεται να είναι ο Μύρων Παπαδάκης, ενώ ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου έχει διετές συμβόλαιο, του έχει γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών και μένει να διαπιστωθεί εάν θα την αποδεχτεί ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ως το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα καθώς έχει προγραμματιστεί και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News