Αθλητισμός

Μπαίνει στο πρόγραμμα και ο Σπανούλης

Η Εθνική μας ομάδα  του μπάσκετ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το φιλικό με τη Βοσνία και ο Φώτης Κατσικάρης θα έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Βασίλη Σπανούλη καθώς μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα ως τώρα, αλλά από σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ασφαλώς θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητή φόρμα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας εν όψει Ευρωμπάσκετ, όπως φυσικά και για τον Γιάννη Μπουρούση, που ακολούθησε ένα διαφορετικό πρόγραμμα.

Μάλιστα ο ηγέτης της «επίσημης αγαπημένης», όπως και ο Καρδιτσιώτης σέντερ, αναμένεται να ακολουθήσουν και την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνουν τα δύο επόμενα φιλικά, Παρασκευή στις 17:30 με τη Βοσνία και Σάββατο στις 19:00 με την Τουρκία.

Το προσεχές διάστημα θα μειωθεί ο όγκος των προπονήσεων, που μέχρι το φιλικό με το Βέλγιο εστίαζε σε μεγάλο βαθμό στη φυσική κατάσταση, προκειμένου η ομάδα σταδιακά να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Όσον αφορά στα «κοψίματα» παικτών, δεν αναμένεται να υπάρξουν πριν το φιλικό με την Τουρκία, ενώ η τελική δωδεκάδα θα επιλεγεί μετά και το τουρνουά «Ακρόπολις» στο τέλος του μήνα (27-29).

Σχόλια