default-image

Με Περογαμβράκη ο ΟΦΗ στο φιλικό με τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Με Περογαμβράκη ο ΟΦΗ στο φιλικό με τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας και τον Αλέξη Περογαμβράκη στη σύνθεσή του, ο ΟΦΗ δίνει αύριο Τρίτη (11/8) το δεύτερο φιλικό του αντιμετωπίζοντας στις 6:30μ.μ. τον Πλατανιά στα Χανιά.

Απέναντι σε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ, ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, θα έχει την ευκαιρία για νέα χρήσιμα συμπεράσματα στην προσπάθεια που κάνει για το χτίσιμο του ΟΦΗ στην Γ Εθνική. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στην διάθεση του τον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απο ένα διάστρεμμα το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κισσαμικό.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ δείχνει να είναι καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα ούτε σε αυτό το φιλικό θα αγωνιστεί ο Δαμιανάκης που παραμένει τραυματίας και ο νεαρός Κοντογιάννης, που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα.

«Είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ για μας προκειμένου να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να δούμε την ομάδα μας κόντρα σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος σε μερικές ημέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ» τονίζει για το φιλικό ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News