Αθλητισμός

Παραδοσιακή η παρουσίαση του Ερμή Ζωνιανών

Στο Μιτάτο Κουμί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της φανέλας και των μεταγραφών του Ερμή Ζωνιανών, όπου το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ του Ερμή, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και φίλαθλοι.

Ο οικοδεσπότης Γιάννης Παρασύρης μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Κάββαλο και τους συνεργάτες του φρόντισαν έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μην λείψει τίποτα από την όμορφη εκδήλωση.

Ο πρόεδρος, Γιάννης Κάββαλος, στην ομιλία του πριν την παρουσίαση των παικτών, τόνισε πώς:

«Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε εδώ, στο Μιτάτο Κουμί, για την παρουσίαση της νέας μας φανέλας, και των μεταγραφών. Αποκτήσαμε σπουδαίους παίκτες με εμπειρίες, έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στην επάνοδό μας στη Γ" Εθνική και να εκπληρώσουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μην ξεχνάμε, ότι φέτος στην κατηγορία, αγωνίζεται και η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης, ο ΟΦΗ, που είναι για μας μεγάλη τιμή να τον φιλοξενήσουμε στα Ζωνιανά, αλλά και να παίξουμε στο Γεντί Κουλέ.

Όπως πρόπερσι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ νιώσαμε απερίγραπτα συναισθήματα, έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα είναι μοναδική εμπειρία να έχουμε απέναντί μας την μεγάλη αξία του νησιού, που λέγεται ΟΦΗ! Ευχαριστώ πολύ όσους συνεισφέρουν στο σύλλογο αυτές τις δύσκολες εποχές, και ο καθένας βάζει το λιθαράκι του για να χτίζεται η ομάδα του Ερμή. Από τον μεροκαματιάρη μέχρι τον επιχειρηματία, καλούμε τον καθένα να βοηθήσει.»

Έπειτα, το λόγο πήρε ο τεχνικός του συλλόγου, Μανόλης Παπαματθαιάκης: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή να βρίσκομαι εδώ, αισθάνομαι τυχερός, όπως και οι παίκτες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχει ο Ερμής τους στόχους του!»

Σχόλια