Αθλητισμός

Επιστρέφουν με δυο χάλκινα οι Αρμάου-Κάββαλου

Εξαιρετική ήταν για άλλη μία φορά η παρουσία των Μαρίας-Ελένης Αρμάου και Ειρήνης Κάββαλου με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στους τελικούς τους ομαδικού και του κόμπο στο Μεσογειακό Κύπελλο κορασίδων.

Οι δύο αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου αγωνιζόμενες ως βασικές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία του στους αγώνες COMEN CUP που διεξήχθησαν στην Όστια της Ιταλίας από 6 μέχρι 9 Αυγούστου με τη συμμετοχή 27 χωρών από όλο τον κόσμο και με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 3η θέση στην τελική κατάταξη της COMEN, δηλαδή μεταξύ των μεσογειακών χωρών.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου, η Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Κόμπο συγκέντρωσε 75.8667 βαθμούς και κατέκτησε την τρίτη θέση στην COMEN και την 4η στη γενική κατάταξη, πίσω από τη Ρωσία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Η επιτυχία αυτή είχε και συνέχεια, καθώς την Κυριακή 9 Αυγούστου, τα κορίτσια του ΚΟΗ συμμετείχαν με την Εθνική και στον τελικό του Ομαδικού όπου με 76.3000 βαθμούς κατέκτησαν πάλι την τρίτη θέση στην COMEN και την 5η στη γενική κατάταξη, πίσω από τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ιταλία και τον Καναδά.

Οι δύο αθλήτριες του ΚΟΗ φτάνουν αεροπορικώς στο Ηράκλειο, σήμερα 10/8,  στις 17:00.

Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου συγχαίρει θερμά τις δύο αθλήτριές του καθώς και την προπονήτριά τους Λέλα Μαμιαούρι που για μια ακόμα φορά κατάφεραν να εκπροσωπήσουν πανάξια τον ΚΟΗ και τον υγρό στίβο της πόλης μας.

Σχόλια